Miljö

En viktig del av vårt arbete

Vårt initiativ

Vi vet inte om det är mänsklighetens inverkan som gör att medeltemperaturen de senaste 100 åren har stigit eller om det är en naturlig klimatvariation, men vi tänker att det oavsett inte kan vara fel att begränsa företagets koldioxidavtryck genom att använda sig av så mycket återvinningsbart och återvunnet material som möjligt och minimera användningen av energi från icke-förnybara källor.

Till exempel så är vår erfarenhet att huvuddelen av alla visitkort som trycks aldrig kommer till användning. Vi har därför valt att själva producera våra visitkort på återvunnet oblekt papper och i en numerärt liten skala med hjälp av en laser som drivs av förnybar el. Sammantaget är våra visitkort förmodligen världens dyraste, men det tycker vi det får vara värt för de är också världens coolaste. Troligen också bland de mest miljövänliga eftersom de inte tillhör de tusentals visitkort som slängs för att det skall till en ny logga, en ny adress eller ett nytt telefonnummer. För det är ju så att det mest miljövänliga är det som aldrig behöver tillverkas.

Bolaget har heller inte, och har heller aldrig haft, något annat än helt eldrivna fordon – för att de också är coola och miljövänliga.

Teamviewer

För effektiv fjärrsupport